Agriant

Text/HTML

Actueel

EasyDNNNews

Vacature Technisch commercieel Adviseur Akkerbouw Oost-Nederland

Ter versterking van het team buitendienstmedewerkers zoeken wij voor het werkgebied in Oost-Nederland een nieuwe collega.

Vacature Technisch commercieel Adviseur Akkerbouw Oost-Nederland

Functieomschrijving

Vanuit kennis bodemvruchtbaarheid, zaaizaden, bemesting en gewasbescherming de teeltregulatie van verschillende akkerbouw- en ruwvoedergewassen vorm en inhoud geven en daarmee omzet realiseren

  • Verantwoordelijk voor de verkoop en begeleiding van het volledige pakket minerale en organische meststoffen, biostimulanten, plantversterkers, (groene) gewasbeschermingsmiddelen en zaaizaden in Oost-Nederland.
  • Je onderhoudt actief contact met akkerbouwers en loonwerkers en geeft product- en marktinformatie, adviseert over de toepassing van producten, de teelten en de dienstverlening van Agriant.
  •  Je realiseert jouw omzetdoelstelling bij bestaande en nieuwe klanten met een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je altijd kunt terugvallen op het team en op de specialisten van CropSolutions en de samenwerkingspartners. 
  • Als actief teamlid medeverantwoordelijk voor communicatie en positionering van het totale producten- en dienstenpakket in de regio.
  • Je zorgt voor goede informatievoorziening vanuit het veld naar kantoor en signaleert belangrijke ontwikkelingen in de markt.
  • Je rapporteert aan de Commercieel Manager en hebt veelvuldig functioneel contact met specialisten binnen CropSolutions

Agriant biedt een zelfstandige en afwisselende functie bij een organisatie die sterk in de markt staat en een open en uitdagende bedrijfscultuur heeft. Door opleiding en werkervaring krijg je de kans je verder te ontwikkelen en te ontplooien. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en in overeenstemming met de functie en ingebrachte ervaring van de kandidaat. De vacatures staan open voor kandidaten met (ruime) werkervaring en voor kandidaten die een eerste stap in hun carrière zetten en binnen een termijn van zes maanden beschikbaar zijn. Er wordt een op de persoon gericht opleidingsprogramma geboden waarin alle facetten van de functie aan de orde komen.

Meer informatie vindt je onderstaande Vacature: 

Vacature Technisch commercieel Adviseur Akkerbouw Oost-Nederland