Agriant

Enter Title

Werken bij Agriant

Agriant is een groeiend bedrijf in de agrarische sector van Noord-oost  Nederland. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en onze medewerkers vormen een mix van ervaren en nieuwe mensen. Belangrijk binnen Agriant is het persoonlijk contact tussen zowel de medewerkers als onze klanten.

Agriant stimuleert zijn medewerkers om zich te ontwikkelen binnen hun functie. Binnen Agriant krijg je de kans om je in een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden te ontwikkelen tot een specialist op jouw vakgebied.

Vacature:

Vacature:

Technisch commercieel Adviseur Akkerbouw Oost-Nederland

Ter versterking van het team buitendienstmedewerkers zoeken wij voor het werkgebied in Oost-Nederland een nieuwe collega.

Download hier de vacature Technisch commercieel Adviseur Akkerbouw Oost-Nederland

Open solicitatie

Een open solicitatie is altijd welkom, U kunt uw CV en motivatie brief mailen naar Henk Boxem, h.boxem@agriant.nl 

Text/HTML

(Afstudeer)Stage bij Agriant

Ben je student? En ben je geïnteresseerd, en wil je graag leren? Bij Agriant kan je een meeloop- of afstudeerstage doen. Agriant is altijd geïnteresseerd in enthousiaste MAS- of HAS studenten, die  binnen ons bedrijf ervaring willen opdoen als voorbereiding op een functie als bijvoorbeeld teeltadviseur in onze buitendienst.

Lijkt je dit wat, neem dan contact op met ons 0591-642222 , of stuur je cv en stagemotivatie op naar Henk Boxem,  h.boxem@agriant.nl