Agriant

Text/HTML

Actueel

EasyDNNNews

Rassenadvies mais 2024

De basis van een geslaagde ruwvoer teelt is een goede rassenkeuze. In de Agriant maisfolder worden de raseigenschappen van de beschikbare rassen op een rijtje gezet.

Rassenadvies mais 2024

De basis van een geslaagde maisteelt is de juiste rassenkeuze. Ook voor seizoen 2024 heeft Agriant voor u weer een toprassenpakket samengesteld. In onze rassenadvies mais folder worden de raseigenschappen van de Agriant toprassen toegelicht. Naast het maisras dragen een gezonde bodem en een goed(e) bemesting(splan) bij aan een geslaagde maisteelt. Agriant begeleidt en adviseert u graag bij uw ruwvoerteelt.

Rassenkeuze

Het juiste maisras zaaien is de sleutel tot succes om een goede opbrengst te realiseren. Aan de hand van de volgende criteria is het Agriant toprassenpakket samengesteld:

  • Teeltdoel: snijmais of korrelmais en corn cob mix
  • Vroegrijpheid
  • Kwaliteitseigenschappen: stevigheid, ziekteresistentie,  VEM/kg ds en zetmeelgehalte
  • Opbrengst

Tijdig bestellen levert voordeel op! 

  • Vroege verkoopkorting: € 2,- per eenheid (geldt t/m 1 maart 2024)
  • Agriant toprassenkorting: €2,- per eenheid

Rassenfolder mais 2024

Onderaan vindt u de Agriant rassenfolder mais 2024 met hierin de door Agriant gekozen rassen voor uw situatie. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste rassenkeuze voor uw perceel en teeltdoel. Neem voor specifieke vragen over uw situatie contact op met uw adviseur.

Klik hier voor de Agriant maisrassenfolder 2024